Az eldobható e-mail cím << VISSZA

Az eldobható e-mail cím

Számtalan olyan honlappal lehet találkozni, amin egy bizonyos tartalom elérése az e-mail cím megadásához vagy regisztrációhoz kötött. Azonban sokszor előre tudhatod, hogy soha többé nem lesz szükséged a honlap használatára, csak annál az egy alkalomnál. Ilyenkor felvetődhet a kérdés, hogy vajon melyik e-mail címedet add meg. Melyik címnél nem gond, ha később kéretlen leveleket fogsz kapni? Ilyenkor jönnek képbe az eldobható vagy más néven egyszer használatos e-mail címek. Ezek közül két szolgáltatót mutatok be:

Mailinator

A honlap megnyitása után egy tetszőleges felhasználónevet kell megadnod, majd a GO!-ra kattintani. Ezzel készen is van az új e-mail címed. Megbízható szolgáltató, a levelek hamar megérkeznek.

Mailinator

Mailinator

Temp Mail

A weboldalt felkeresve itt azonnal létrejön számodra egy e-mail cím, de lehetőséged van másikat választani, sőt több domain cím közül is választhatsz. Ennek további előnye, hogy a kezelőfelülete magyarul is elérhető.

Temp Mail

Temp Mail

Konklúzió

A használatuk ingyenes, kényelmes és gyors. Egy adatvédelmi dologra azonban ügyelni kell az ilyen fiókok használatakor. Több hasonló szolgáltatónál sem törlődik a létrehozott ideiglenes e-mail fiók, tehát ezekhez később más is hozzáférhet, így fokozottan vigyázni kell a regisztrációk folyamán megadott adatokra. Remélhetőleg a jövőben ezek, vagy ilyesféle szolgáltatók használatával Te is elkerülhetsz néhány spam-et.

Amennyiben Önnek vagy a vállalatának informatikai támogatásra van szüksége, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

<< VISSZA

Legolvasottabb cikkek