Bemutatkozás

Puskás Bálint

Puskás Bálint LinkedIn

Több, mint 10 éve foglalkozom informatikával. Mérnök informatikusként diplomáztam, valamint az évek során több OKJ-s tanfolyamot is elvégeztem: Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető, Általános rendszergazda. Több tanúsítványt is szereztem, pl. Cisco CCNA Discovery, Fundamentals of Windows Server 2008, Writing Queries Using Microsoft SQL Server 2008 Transact-SQL. 2017-ben csatlakoztam a Mensa HungarIQa egyesülethez. Többnyire Vas megyében, elsősorban Szombathelyen rendelkezem ügyfelekkel.

Főbb szakterületeim:

  • Windows (kliens és szerver)
  • Hálózatok (Cisco, HP)
  • IT biztonság (tűzfal, ISO 27001)
Puskás Bálint és az IT Dep évek óta cégünk kiemelt partnere az informatikai szolgáltatások tekintetében. Elévülhetetlen szerepe volt cégünk teljes informatikai infrastruktúrájának kialakításában. A folyamatos együttműködés keretében az IT Dep által nyújtott informatikai tervezési, üzemeltetési, adatbiztonsági, valamint IT-oktatási szolgáltatást is rendszeresen igénybe vesszük. Bálint szakmai felkészültsége nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy cégünk 2019 tavaszán ISO 27001-es tanúsítványt szerzett. Az IT Dep által kínált szolgáltatásokat meleg szívvel tudom ajánlani mind a magánszektor, mind az üzleti élet szereplőinek.

- Grünwald Balázs, ügyvezető / International Eagle Eye Consulting Kft.

Megalakulásunkkor vettük fel Bálinttal a kapcsolatot, majd ő segített a teljes informatikai rendszerünk megtervezésében és kivitelezésében. Számunkra kiemelt fontossággal bír az információbiztonság, mivel bizalmas információkkal dolgozunk. Így nem volt kérdés, hogy egy olyan megbízható szakember támogatására lesz szükségünk, akinek van tapasztalata a biztonságos rendszerek és folyamatok bevezetésében. Bálinttal nagyon meg voltunk elégedve, remek munkát végzett.

- Dr. Szür Zoltán, ügyvéd / www.litigation.hu

Több alkalommal is igénybe vettem a Bálint által nyújtott szolgáltatását, amikor számítástechnikai problémánk adódott. Minden esetben gyorsan és szakszerűen oldotta meg a hibát, hogy a lehető leghamarabb folytathassuk a munkát. Időnként csak egy-egy gyors szakmai tanácsra volt szükségem, ezekben az esetekben is mindig készségesen a rendelkezésemre állt és segített. Mások számára is csak ajánlani tudom az általa nyújtott színvonalas szolgáltatásokat.

- Dr. Nagy Éva, háziorvos / Szombathely Rumi úti orvosi rendelő

Bővebb információért, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.

KAPCSOLAT »